Kundeudtalelser

Vi synes resultatet er blevet flot.

Frank Foli-Andersen

Ja vi siger også tak. Vi er glade for løsningen. Sender foto når de er færdige med fliserne 🙂

God sommer, Marie

Det er super. Tak for nu og for god service. Kun rosende ord herfra

Kenneth Bak Roed

Vi er meget tilfredse med resultatet.

Levi Grusgaard, Head of Product Management

Vi er meget tilfredse med både resultatet, Roberts indsats og med hele salgsforløbet.

God weekend, Jonny

Hej Bjarne. Tak for denne gang og for et flot resultat. Robert blev færdig med beklædning i fredags, det er blevet supergodt.

Christian, Allerød

Du skal have have stor tak for din gode service og produkt! Vi er indtil videre meget tilfredse med resultatet. Det er selvfølgelig lidt svært at ‘godkende’ endeligt, når det ikke er færdigt, men vi forestiller jo ikke, at færdiggørelsen giver os noget at klage over. Du kan vist også være godt tilfreds med Robert som montør. Super service fra hans side, og han arbejdede så hurtigt og effektivt, at det blev bemærket (positivt) af lokale håndværkere.

Nicolaj, Gentofte

Kære Bjarne.. I leverede og samlede carport og redskabsskur til os midt i juni måned. Vi har været så tilfredse med hele processen fra første møde med opmåling..materiale valg og nærmere aftale herom med dig her hos os.. Samt din medarbejders ihærdige..flittige og profesionelle tilgang og samling af projektet. Vi har også fået rigtig meget ros fra mange forbipasserende..naboer m.fl.fra området for valget af vores carport og skur! Tusind tak for processen og som aftalt et par fotos til dig og tager gerne flere og evt andre billeder som du evt kan bruge til et evt andet salg!

Solskins hilsen, 2950 Vedbæk

Tak, vi er meget tilfredse med det færdige resultat. Vi har oplevet en særdeles professionelt håndteret proces fra den første kontakt til carport og redskabsskur stod klar, og kan varmt anbefale Dansk Stål Design.

Niels, Vedbæk

Jeg ville bare gerne fortælle alle andre om vores gode oplevelse med Dansk Stål Design. Det hele gik som aftalt. Vores Carport var færdig på 2 dage.

Tarkan, Hvidovre

Forsat god dag og på forhånd mange tak for super service.

Peter Bindner, Måløv

Hver gang jeg kører ud af min indkørsel så stopper jeg op og tænker : fantastisk carport.

Kunde i Silkeborg

Carporten er færdigmonteret og vi er meget tilfredse med resultatet – så også tak for samarbejdet herfra!! Robert har udført et godt stykke professionelt arbejde, der skulle kun lidt overtalelse til for at få det helt præcist som vi ønskede det, så du kan godt være glad for dit samarbejde med ham. 

Med venlig hilsen, Jacob Laustsen, Hvidovre

Tak for et godt udført arbejde og en fin Carport med redskabsrum.

MVH, Peter Bindner, Måløv på Sjælland

Hej Bjarne. Tak for handlen, vi er fuldt ud tilfredse med det arbejde der er udført.

Med venlig hilsen, Ole Vistisen

Helt igennem professionel rådgivning og udførelse af vores dobbelte carport. Vi er yderst tilfredse med vores nye carport. Dansk produceret og beregnet efter CE standard. Kan klart anbefales.

MVH Frank Sørensen

Jeg skal endnu en gang takke for et super resultat og en god dialog således at resultatet blev helt perfekt.

Med venlig hilsen, Bo Braget Nielsen

Kontakt os her