Carport sjælland

En carport fra Sjælland

Leder du efter en dansk og lokal produceret carport? Hvis du bor på Sjælland kan vi hurtigt levere din nye carport til dig, da vi selv holder til i dette område. Vi leverer primært på Sjælland, men kommer også gerne rundt til resten af Danmark. Når du vælger et dansk produceret produkt, er du sikret høj kvalitet. Hos Dansk Stål Design leverer vi kun den bedste kvalitet fremstillet af gode materialer. Hermed er du sikret et flot og holdbart resultat.

Sådan vælger du den rette carport

Der findes mange variationer af carporte, alt efter hvilke behov, du vil have dækket. Når du handler med os, er du sikker på at få en skræddersyet løsning. Vi tilpasser din carport, så den kan præcis det du ønsker, og passer til din smag. Du kan eksempelvis både vælge en carport med buet tag eller et helt flat tag, der givet et firkantet og moderne udseende.

Vi tager naturligvis altid højde for vind og vejr, og sørger for at vandet kan løbe belejligt af taget, også selvom det ser helt fladt ud. Har du flere biler kan vi også lave en dobbelt carport, eller bare lave den stor nok til både at have en bil og cykler i læ.

Sjællandske carporte til gode priser

I Dansk Stål Design er vi stolte af at kunne tilbyde høj kvalitet til gode priser. Dette vil sige at du for eksempel kan købe en stor dobbelt carport til kun 56.800,- inklusiv montage og fragt. I denne pris har du en CE sikkerhedsmærkning på produktet, og høj dansk kvalitet. Vi bruger vores egne montører, så vi er sikre på, at du får en god oplevelse. De har mange års erfaring, hvilket er din tryghed for en god proces fra start til slut.

Følg os på Facebook for inspiration!

Kontakt os her